Stercollecties

Wat zijn Stercollecties?

De Stercollecties van VO-content zijn open digitale leerlijnen voor 13 vakken voor het voortgezet onderwijs. Met de Stercollecties kun je als docent direct aan de slag. Het online lesmateriaal is actueel, multimediaal en leerlinggericht. Teksten, opdrachten en toetsen zijn naar eigen inzicht aan te passen, te combineren en aan te vullen met bijvoorbeeld filmpjes en audio. Zo kun je lessen samenstellen die aansluiten op het leerniveau van je leerling. Ideaal leermateriaal voor onderwijs op maat. Meer informatie over de Stercollecties vind je op de site van Stichting VO-content.

De Stercollecties zelf aanpassen?

Wil je de Stercollecties helemaal naar je eigen hand zetten? Dan vind je hieronder per vak een spreadsheet met alle links in de juiste volgorde. Zet in de elo, of kopieer en pas aan!

Hulp bij onderwijs op maat

De Stercollecties worden ontwikkeld door Stichting VO-content. Deze stichting helpt scholen bij leren en onderwijzen op maat door digitaal leermateriaal te ontwikkelen en trainingen & advies aan te bieden.  Meer weten? Lees verder of bel 030-232 48 22.

Vragen of hulp nodig?

We helpen je graag om de Stercollecties zo goed mogelijk in te zetten in je les. Heb je vragen? Neem contact met ons op!