‘Mijn overzicht’ wordt binnenkort ‘Mijn Wikiwijs’

14 december 2022


Het overzicht op maken.wikiwijs.nl is verhuisd naar Mijn Wikiwijs. Dit betekent dat je via mijn.wikiwijs.nl met al je eerder gemaakte arrangementen en teams kunt werken, in een volledig nieuw jasje.

Het oude overzicht op maken.wikiwijs.nl zullen we binnenkort sluiten. Al je eerder gemaakte arrangementen, mappen en teams blijven natuurlijk behouden in Mijn Wikiwijs. Wanneer we precies weten wanneer we maken.wikiwijs.nl sluiten, zullen we dit communiceren via een bericht op het oude overzicht.

Zal de les-editor dan ook verhuizen? Dat nog niet. Wanneer je ervoor kiest om een arrangement aan te maken of te bewerken via mijn.wikiwijs.nl, dan opent de oude vertrouwde Wikiwijs les-editor.

Eerder hebben we deze wijziging doorgevoerd voor Edurep Delen; de manier waarmee je bestanden en links kunt delen met Wikiwijs. Met deze tweede stap heb je straks al je lesmateriaal bij elkaar op één plek, in Mijn Wikiwijs.

Ben je benieuwd welke stappen we nog meer zullen zetten in de toekomst? Lees het artikel “In 4 stappen naar een gebruiksvriendelijkere versie van Wikiwijs” en meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Tot snel!

Team Wikiwijs

Heb je vragen over deze aankomende wijziging in Wikiwijs? Je kunt ons bereiken via info@wikiwijs.nl