IPON mag je niet missen als je geïnteresseerd bent in innovatie en professionalisering in het onderwijs. Het thema van deze altijd vernieuwende vakbeurs is dit jaar: ‘toekomstgericht onderwijs’. En wij zijn er weer bij.

Net als op elke editie van IPON is Wikiwijs exposant. Maar deze keer hebben we gezelschap: we delen de stand met onze collega’s van het programma ‘Impuls Open Leermateriaal’.

Dus, wil je meer weten over (het maken, gebruiken en inpassen van) open leermateriaal? Kom dan langs bij stand B7 naast het Open Digitale Leermiddelen Plein.

Handige info voor je bezoek aan IPON 2024

Regel je alles liever op je telefoon? Download dan de officiële app via de App store of Google Play.

Tot slot: voor degenen die niet bekend zijn met IPON sluiten we af met deze citaten (want wie kan er beter over IPON vertellen dan de stichting zelf).

‘Vakbeurs IPON is al 15 jaar het ontmoetingsplatform voor het po, vo en mbo.’ Volgens de organisatie kun je het volgende verwachten van IPON 2024: ‘Een editie boordevol inspirerende sprekers, relevante thema’s en onderwijstoeleveranciers die je en jouw school kunnen helpen bij onderwijsinnovatie en professionalisering.’

‘IPON kenmerkt zich door het brede aanbod aan thema’s en de unieke combinatie van beursvloer en hoogwaardig lezingenprogramma. Dat is tijdens de 12de editie niet anders. Het doel van IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier aan het onderwijs te presenteren. De partners en inspiratie die jij nodig hebt vind je dan ook op de IPON.’