Alle arrangementen die zijn gecreëerd met de Wikiwijs-editor hebben een visuele update gekregen, gericht op gebruiksgemak en functionaliteit.

Met de Wikiwijs editor kun je zelf open lesmateriaal maken. De editor helpt je om jouw ideeën te arrangeren tot een complete les. En dat geheel noemen we: een Wikiwijs-arrangement.

De Wikiwijs-arrangementen zijn de meest bekeken pagina’s van Wikiwijs. Reden te meer om ze wat extra aandacht te geven. En dat hebben we gedaan: elk arrangement heeft nieuw uiterlijk gekregen.

Misschien schiet je innerlijke Wikiwijs-maker nu in de stress en denkt die: ik had m’n vormgeving nét zo mooi ingesteld

Wees gerust. De visuele update is speciaal ontworpen om jouw ervaring te verbeteren, met respect voor je eerder gemaakte vormgevingskeuzes.

Nu we dat hebben ontzenuwd is het tijd voor de vraag: wat kun je verwachten van deze update?

  • Verbeterde navigatie: alle nuttige informatie en opties zijn nu overzichtelijk samengebracht in een nieuw menu aan de linkerkant van je scherm.
  • Flexibele weergaveopties: meer controle over hoe jouw arrangementen worden getoond, met opties voor een traditionele indeling, een schermvullende ervaring zonder menu, of een digibord-vriendelijke opzet.
  • Weergave van vraagtypes: de weergave van verschillende type vragen in jouw arrangement of toets zijn veel intuïtiever geworden.
  • Behoud van persoonlijke vormgeving: jouw unieke stijl en eerder toegepaste sjablonen blijven onaangetast.
  • Geoptimaliseerd voor alle schermen: jouw arrangementen zien er ook op een mobiel of tablet prima uit.

Kortom, de kern van deze update is het verbeteren van de gebruikerservaring. Door het introduceren van een strakkere vormgeving en het toevoegen van nieuwe functionaliteiten, maken we het navigeren door arrangementen intuïtiever en flexibeler.

Wil je de status van deze verbetering volgen? Dat kan via de updates pagina van Wikiwijs.

Wat vind jij van het nieuwe uiterlijk van de Wikiwijs-arrangementen? We zijn benieuwd naar jouw mening. Wil je die geven? Mail naar info@wikiwijs.nl of bel 0800-321 22 33. Samen maken we Wikiwijs steeds beter.