Wil je collega’s kennis laten maken met Wikiwijs en open lesmateriaal? Of is open lesmateriaal gemeengoed op je school en werken jullie al jaren aan arrangementen in teamverband via Wikiwijs Maken?

Het maakt niet uit. Een Wikiwijs workshop is op maat. We stemmen de sessie af op de leerdoelen en wensen van jou en je collega’s.

Begin bijvoorbeeld bij de basis: leer meer over het concept open lesmateriaal en maak kennis met Wikiwijs. Aan het einde van de workshop heb je een les in Wikiwijs gemaakt en weet je hoe je dat zelf in het vervolg moet aanpakken.

Of ga een stap verder, en leer hoe je Wikiwijs-arrangementen kopieert en aanpast. Ofwel: hoe je bestaand lesmateriaal rearrangeert met Wikiwijs Maken. Als dat helder is, krijg je mee hoe je die vaardigheid toepast op je school om optimaal gebruik te maken van open lesmateriaal.

Zelfs doorgewinterde gebruikers van Wikiwijs kunnen wijzer worden van een workshop. Zij leren om efficiënter samen te werken in teams met Wikiwijs Maken, waarbij best practices aan de orde komen.

Een training hoeft niet beperkt te zijn tot de functionaliteiten van Wikiwijs. Je kunt ons ook uitnodigen voor een sessie waarbij we dieper ingaan op een thema dat gerelateerd is aan open lesmateriaal, zoals het leermiddelenbeleid op je school.

Als je een workshop aanvraagt, mag je het volgende verwachten: een interactieve sessie verzorgd door een Wikiwijs-expert die bovendien een ervaren workshopbegeleider is. Een bijkomend voordeel? Geen hap uit het schoolbudget, want een workshop is volledig kosteloos.

Interesse? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of om gelijk een workshop te boeken voor op je school. Bij voldoende animo organiseren we ook workshops met open inschrijving voor individuele deelname.